English
ספרי בישול

 
אפיה מעולה
עריכה: רות סירקיס
271 :מספר עמודים
בספר אפייה מעולה ניתנים שיעורים ומתכונים להכנת מבחר רב של עוגות מצוינות, ממיטב הקלאסיקה של האפייה הביתית והמקצועית. החל בעוגות ספוג בסיסיות דרך עוגות שמרים, עוגות שוקולד, עוגות גבינה, פחזניות (פרופיטרולים), טארטים ממולאים פירות, עוגות בצק עלים, עוגיות רבות ועוד.

הפרקים מסודרים לפי סוגי העוגות והבצקים המיוחדים.

בכל פרק יש שיעורים המסבירים בפרוטרוט את הכנת העוגה על ידי צילומים של כל השלבים - מהצגת המצרכים ועד העוגה המוכנה.

הספר אפייה מעולה, עם המתכונים האמינים והמדוייקים שלו, הוא נכס בכל מטבח.



הקליקו כאן לרכישת הספר
 
לחץ להגדלה


 
  חזרה לקטגוריה   
 
Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר