English
ספרי בישול

 
בישול עם יין
עריכה: רות סירקיס
יין טוב ואוכל טוב הולכים יחד. יין הוא המלווה האידיאלי לארוחה והוא גם משפר את המאכלים בזמן הבישול. הוספת יין לרוטב, למרק, למישרה, לתבשיל ולקינוח מעלה את רמת הבישול ואת איכות האוכל.

במשך השנים התפתחו באזורי היין בעולם מאכלים קלאסיים המכילים יין. רבים מהם מופיעים בספר זה: קוק או ון (תרנגול ביין), בף בורגינון (בקר בנוסח בורגונדי) ורוטב בורדלייז מצרפת, זאבאיונה (מיקצף ביצים ויין), בגירסה מלוחה ובגירסה מתוקה ואוסו בוקו מאיטליה, כדורי בשר ביין מספרד, פונדו גבינה משווייץ, ארטישוקים ביין מאזור הים התיכון ועוד ועוד.

בנוסף למתכונים יש בספר בישול עם יין גם סקירות קצרות על תולדות היין, תהליכי ייצור היין, זני הענבים וסוגי היין, התאמת יין לאוכל, הכוסות המתאימות לסוגי היין השונים, טעימות יין, צבעי היין.




הקליקו כאן לרכישת הספר

 
לחץ להגדלה


 
  חזרה לקטגוריה   
 
Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר