English
ספרי בישול

 
הבישול ההודי
עריכה: רות סירקיס
בישול הודי
בספר זה ניתן מבחר מתוך עושר האפשרויות של המטבח ההודי, וכן הסברים על החומרים המיוחדים, התבלינים העיקריים, טכניקות הבישול והרכבת הארוחות.

כל מי שרוצה להעשיר את מטבחו במאכלים ומעדנים בעלי טעם אקזוטי, חדש ומרענן, ימצא כאן שפע רעיונות והצעות, מלווים בצילומי צבע מרהיבים.

המתכונים הותאמו למטבח הכשר ולמיצרכים המצויים בארץ.

יש בספר מתכונים למנות ראשונות, מאכלי דגים, עוף ובשר, תוספות ירק, אורז ולחם, משקאות וקינוחים.

שיטות הבישול ההודיות אינן מסובכות, המצרכים אינם יקרים, ואין גם צורך בכלים ובאבזרים מיוחדים.


הקליקו כאן לרכישת הספר בכריכה רכה

 
לחץ להגדלה


 
  חזרה לקטגוריה   
 
Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר