English
ספרי בישול

 
פפריקה, ככה מבשלים ההונגרים
מאת: רות סירקיס ויוסף לפיד
256 :מספר עמודים
כופתאות מרקדות בסירים לצלילי מוסיקה צוענית סוערת: הספר "פפריקה" מביא אל השולחן את המטבח ההונגרי המהולל כפי שיוסף (טומי) לפיד זוכר אותו - בנוסטלגיה מתובלת בהומור - וכפי שרק רות סירקיס מסוגלת להתאים אותו לתנאים הישראליים מבחינת המרכיבים, האקלים והכשרות.

ספר בישול זה, מכיל גם חומר קריאה מהנה ומשעשע. וכמובן שהוא מאפשר להכין במאמץ מינימלי את מיטב היצירות הגסטרונומיות של אחד המטבחים הטובים, המקוריים והמפורסמים בעולם – המטבח ההונגרי.



הקליקו כאן לרכישת הספר


לדפדף בדפי הספר
 
לחץ להגדלה


 
  חזרה לקטגוריה   
 
Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר