English
ספרי בישול

 
מאכלי ירקות
מאת: רות סירקיס
ארצנו מבורכת בשפע ובמיבחר של ירקות משובחים, המגיעים אל השווקים בכל עונה ומרהיבים את העין והחיך. בשנים האחרונות גברה חשיבותם של הירקות בתפריט, לא רק בגלל מחירם הנמוך יותר ממחירי הבשר והעוף, אלא בזכות ערכם התזונתי הגבוה.
הירקות מאפשרים גיוון קולינארי רב הן מבחינת אופני הבישול והאפייה, והן מבחינת התיבולים וצורות ההגשה. בספר זה תמצאו מתכונים למנות ראשונות, מרקים, תוספות ומנות עיקריות, שישביעו כל טעם וכל גיל.

המתכונים מלווים בתמונות צבע.



הקליקו כאן לרכישת הספר


 
לחץ להגדלה


 
  חזרה לקטגוריה   
 
Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר