English
ספרי בישול

 
מטעמי ישראל
מאת: פסקל פרץ-רובין
המטבח הישראלי מורכב ממאכלי העדות הרבות, שהגיעו לכאן מכל רחבי תבל. הן הביאו איתן את המאכלים של ארצות המוצא שלהן, בגירסתם הכשרה, המותאמת למטבח היהודי. בספר ניתן למצוא מתכונים ממזרח אירופה, מיוון ומצרים, צפון אפריקה וכורדיסטן, עיראק וטורקיה.

המתכונים מסודרים לפי המנות בארוחה ובנוסף להם יש הסברים אודות מאכלי חגים וטקסים שונים.



הקליקו כאן לרכישת הספר
 
לחץ להגדלה


 
  חזרה לקטגוריה   
 
Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר