English
ספרי בישול

 
סלטים עולמיים
מאת: רות סירקיס
בספר זה מבחר גדול של סלטים, מעולים, מכל קצווי העולם: סלטים ישראליים וסלטים בינלאומיים מצרפת ואיטליה, ארצות הברית וארצות הים התיכון, וגם סלטים אתניים - מסלט צנוניות בשומן אווז ועד מטבוחה.

למה סלטים?
כי הם פשוט טעימים
הם קלים להכנה
הם טובים לבריאות
הם מעודדים שימוש בירקות
הם מגוונים מאוד
הם נוחים להגשה
הם מתאימים לכל תקציב
הם מאפשרים יצירתיות

סלטים בטעם יהודי
ספר זה כולל מידע מעניין בנושא ירקות ומרכיבי סלט אחרים, בשפה העברית, כפי שהוזכרו בתנ"ך, במשנה, בשירת ימי הביניים ובספרות העברית החדשה. זהו חומר עשיר, ולפעמים אף מפתיע, על הפעילות הקולינרית במטבח היהודי לאורך ההיסטוריה.

ספר מעורר תיאבון
תשומת לב רבה ניתנה לעיצוב הספר. יש בו צילומים של הסלטים ושל רבים ממרכיבי הסלט המודרניים: חסות, עשבי תיבול, ירקות, פלפלים ועוד.

הספר ערוך לפי הא"ב של המרכיבים הראשיים ומלבד המתכונים יש בו טיפים, מידע ועצות לרוב.




הקליקו כאן לרכישת הספר בכריכה רכה
 
לחץ להגדלה


 
  חזרה לקטגוריה   
 
Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר