English
ספרי בישול

 
ריבות ושימורים
עריכה: רות סירקיס
מה ישווה בטעמו ובקסמו לטור צנצנות צבעוניות על מדפי המזווה, ובהן ריבות, קרישים, מרמלדות, פירות משומרים בסירופ, מחמצים צבעוניים, משקאות ותרכיזים, מיני צ'אטני וסלטי תיבול - כולם מעשה ידינו להתפאר!

שפע הפירות והירקות בארצנו והנטייה לעשייה עצמית בבית כעיסוק יצירתי וחסכוני כאחד, יצרו ביקוש לספר כגון זה. ניתנים בו הסברים ברורים ומפורטים על הכנת ריבות ושימורים, ועל שיטות השימור השונות. מוסברים ההבדלים בין סוגי הריבות, ומוצגים הכלים הדרושים לבישול ולהחסנה. ויש כמובן מתכונים רבים ומגוונים, מלווים בצילומי צבע.
 
לחץ להגדלה


 
  חזרה לקטגוריה   
 
Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר