English


ארוחות פסח
לרכישת הספר
סרטונים ופרסומים



 
עכשיו בחנויות: הספר החדש ''ארוחות פסח''
מה חדש

10 באוגוסט , 2017
השקת ברז אלקטרוני חדש אצל רושפלד
חברת הברזים הוותיקה "מדגל", מקיבוץ גליל ים, השיקה את הברז האלקטרוני שלה, הנקרא iFLOW באירוע חגיגי עם השף יונתן רושפלד. רושפלד הדגים את חוויית השימוש בברז החדש למטבח, המופעל ומופסק ללא מגע! הוא גם הדגים הכנה של כמה ממנות הדגל שלו, וכל האורחים בהשקה נהנו מהן מאוד!
להמשך ...

13 ביולי , 2017
תחרות הבישול הבינלאומית של סן פלגרינו התקיימה בישראל
תחרות "השף הצעיר של סן פלגרינו" היא תחרות עולמית, הנערכת השנה בפעם ה- 17. התחרות מאתרת כשרונות קולינאריים צעירים ומובילים מרחבי העולם. הגמר של אזור הים התיכון נערך זו השנה השלישית ברציפות בישראל. השנה הוא התקיים במלון פולי האוס בתל אביב, במעמד 10 מתמודדים ממדינות אזור הים התיכון: ישראל, יוון, תורכיה ומלטה. שופטי התחרות היו: מישראל- שף חיים כהן, מיוון- שף ניקוס רוסוס בעל 2 כוכבי מישלן ומתורכיה- שף איסמט סאז.
צילומים: אמיר מנחם ושוקה כהן
להמשך ...

6 ביולי , 2017
סופרמרקט טבעוני למהדרין נפתח בשוק הכרמל
"הגל הירוק"- רשת סופרמרקטים טבעונית ראשונה בישראל שתהווה בית בטוח לקהילה, במחירים הוגנים יוצאת לדרך עם חנות ראשונה בשוק הכרמל בתל אביב. הגל הירוק" נולד בהשראת רשת הסופר-מרקט הטבעוניים veganz הגרמנית שיש לה סניפים בברלין בפרנקפורט ובהמבורג.
החנות בשוק הכרמל, משתרעת על פני כ-100 מ"ר ויש בה מגוון הכולל כ-4000 מוצרים טבעוניים.
צילומים: ליגרף עיצובים
להמשך ...

30 ביוני , 2017
חודש הסינגל מאלט וויסקי בשוק אלנבי- רוטשילד
חטיבת האלכוהול של טמפו גאה להשיק פורטפוליו סינגל מאלטים מוביל ואיכותי מסקוטלנד מארבע יצרניות:
• אברלור,
• סקאפה
• גלנליווט,
• לונגמורן.
כדי לחגוג את ההשקה מתקיים "חודש הסינגל מאלטים מסקוטלנד" בשוק 'אלנבי-רוטשילד', שנפתח בתחילת 2017. במסגרת ההשקה ניתן לרכוש כרטיסים לסיור קולינרי חווייתי בשוק כאשר לצד כל מנה ממנות הדגל של השוק תוגש טעימה של וויסקי המתאים למנה. הסיורים יהיו פתוחים לקהל הרחב במשך חודש החל מה- 10/7/17 בעלות של 115 ₪.
להמשך ...

22 ביוני , 2017
Food Truck Disco בטיילת תל אביב
במרכז הטיילת של תל אביב, צמוד לשגרירות האמריקאית נפתח מתחם אוכל שתייה ומוסיקה. במתחם עומדים נגררי רכב, שיכולים גם לתפקד כניידות אוכל על גלגלים. כאן הם עומדים ומתפקדים כל אחד כמטבח או בר שמכין מנות אוכל ושתייה בסגנון שלו. לכל הנגררים יש איזור אכילה ושתייה משותף, שממנו רואים את הטיילת ואת הים. בפתיחה לעיתונאים היו במתחם 5 דוכני אוכל ו- 4 דוכני שתייה.
להמשך ...

1 ביוני , 2017
השקת הוויסקי הישראלי הראשון
מילק אנד האני - מזקקת הוויסקי הראשונה בישראל גאה להשיק את הסינגל מאלט וויסקי הראשון בישראל! הציפייה לסינגל מאלט וויסקי הראשון בישראל הסתיימה. לקראת יום הוויסקי הבינלאומי שצוין בתאריך 21 במאי ביקבקה "מילק אנד האני" חבית ראשונה מסדרת הניסויים הראשונים שלה, אשר היו חלק מהותי מגיבוש המוצר הסופי המיוצר כיום במזקקה. ובחודש יוני תחל מכירה ראשונה בישראל של 391 בקבוקים ממוספרים המכילים ויסקי סינגל קאסק לא מסונן, בן 46% אלכוהול, קל ונעים לשתייה, עם איזון מדויק בין מתיקות וחריפות. זוהי סנונית ראשונה המרמזת על הבאות: ויסקי ישראלי ייחודי ובוגר לגילו, הודות ליישון באקלים הישראלי החם.
לקבלת דף המוצר הקליקו כאן
להמשך ...

18 במאי , 2017
השיבה להודו!
המועצה לענף הלול יוצאת במהלך שיווקי רחב היקף לקידום צריכת בשר ההודו בישראל. מטרת המהלך - תחת הכותרת הודו – הכי טעים הכי בריא! היא העלאת המודעות לערכים התזונתיים הגבוהים של בשר ההודו - לאור היתרונות וחשיבות צריכתו למבוגרים וילדים כאחד- ומתוך כך קידום הצריכה לשימוש והכנה ביתית.
השקת המהלך התקיימה השבוע במסעדת לחם בשר הכשרה בנמל תל אביב. בהשקה השתתפו מולי לויט, מנכ"ל מועצת הלול, הדיאטנית ד"ר אולגה רז והשף אביב משה שהכין מאכלים טעימים מבשר ההודו. בהשקה השתתפו עיתונאים מהמגזר הכללי, החרדי והערבי.
להמשך ...

9 באפריל , 2017
פסטיבל פרואני בשרתון
פסטיבל התיירות, התרבות והגסטרונומיה הפרואנית יתקיים, במסעדת הדגל של מלון שרתון תל אביב עלה הזית (Olive Leaf ) החל מ-25 באפריל 2017 ועד ה-28 באפריל. השף הפרואני פדרו לואי גימט מגיע לישראל הישר מלימה לבשל אוכל פרואני בתל אביב. הוא יבשל ארוחות צהריים וערב ויקיים גם סדנת בישול פרואני ב-26 באפריל. צלמי המנות הפרואניות:
• Miguel Mejia
• Renzo Tasso
• Enrique Castro Mendivil
להמשך ...

23 במרץ , 2017
קרנבל בבאזל
בתחילת חודש מרץ נסענו לבאזל כדי להשתתף בקרנבל האביב, המתקיים שם כבר למעלה מ-400 שנה. האספקט הקולינארי של הקרנבל מורכב בעיקר משלוש מנות: מרק חום עם גבינה ; פשטידת בצל ; פשטידת גבינה את המאכלים האלה אוכלים בבוקר, לאחר שרואים את התהלוכות שמתחילות בחושך מוחלט בשעה 4 לפנות בוקר בדיוק.
אחד הנושאים בקרנבל השנה היו קריקטורות של הנשיא דונלד טראמפ, שהצטרפו למגוון התחפושות המסורתיות. הם צולמו בידי אנדראס מאן, ונמסרו לנו באדיבות וועדת הפסטיבל של באזל: Fasnachts-Comité/Andreas Mann. תמונות האוכל: רפי סירקיס.
לסרטונים על הקרניבל:
בלילה: הקליקו כאן
ביום: הקליקו כאן
להמשך ...

1 בפברואר , 2017
כיתות אומן של שפים צרפתים
בין התאריכים 6 עד 10 בפברואר 2017 יתקיים שבוע הקולינריה הצרפתי ה-5 בישראל. לכבודו יגיעו ארצה 22 שפים צרפתים. הם יתארחו ב-18 מסעדות שף, בהן יכינו ארוחות משותפות. ביום חמישי, 9 בפברואר בין השעות 13:00-19:00, במלון שרתון תל אביב יעבירו שלושה מהשפים כיתות אומן:
• השף ז'וליין בינז: מנה ראשונה
• השף פסקל בסטיאן: מנה עיקרית
• אמן האפייה רולאן הרצוג: קינוח
המנות יוצרות ביחד תפריט קולינארי משובח של חבל אלזאס.
אנחנו נהיה שם. נשמח לראותכם.
להמשך ...

17 בנובמבר , 2016
פסטיבל חמישה שפים – חמישה כוכבים בשרתון
מלון שרתון תל אביב ומסדר אבירי הגריל ישראל, גאים להציע אירועים קולינריים יוצאי דופן שיקחו אתכם למסע קולינרי מרהיב. האירוע "חמישה שפים חמישה כוכבים", בנוי על חמישה שפים ישראלים ידועים, חברי מסדר אבירי הגריל ישראל. האירוע יימשך 5 ימים, כאשר בכל יום יתארח במסעדת היוקרה של המלון – מסעדת אוליב ליף – שף אחר, שיכין תפריט לארוחה המורכב מארבע מנות אישיות שלו. הארוחות, במחיר של 280 ₪ לאדם, יוגשו בליווי יינות שיותאמו במיוחד.
ערבי האירוח יתחילו ביום ראשון ה- 11 בדצמבר ויסתיימו ביום חמישי ה- 15 בדצמבר. מומלץ להזמין מקומות מראש.
להמשך ...

29 בספטמבר , 2016
חנות פופ אפ של לינדט בקניון רמת אביב
גל סידס סמנכ"לית השיווק של חברת סידס - רק הטוב ביותר, סגנית יו"ר ענף המזון בלשכת המסחר וחברת נשיאות, ערכה אמש (28.9), השקה חגיגית לחנות הפופ אפ Lindor Pick & Mix של מותג השוקולד השוויצרי Lindt (לינדט). ההשקה נערכה בקניון רמת אביב במעמד מאסטר שוקולטייר לינדט - מת'יו מולר, שהגיע לישראל במיוחד לרגל האירוע. בין הנוכחים: מנהלת השיווק של לינדט בישראל ענבל חן, יובל ארד ועוד.
להמשך ...

26 במאי , 2016
ביקור בישראל של השף Sanjeev Kapoor
השף Sanjeev Kapoorנחשב לשף הפופולארי והחשוב ביותר בהודו, ואשר נבחר לשף ההודי הטוב ביותר על ידי ממשלת הודו - הגיע לביקור קצר בישראל. הוא היה אורח של רשת מלונות דן ושגרירות הודו בישראל. במסגרת זו התקיים "שבוע הקולינריה ההודית" במסעדת La Regence במלון "המלך דוד" ירושלים. כמו כן התקיימו על ידי השף ההודי סדנאות לבישול הודי בבית הספר דן גורמה בתל-אביב.
להמשך ...

13 באפריל , 2016
אן – סרט יפני נוגע ללב
המילה אן, שנבחרה כשם הסרט היפני הנוגע ללב של נעמי קוואסה, העולה עכשיו למסכים, אינה שם של אישה אלא השם של מחית שעועית מתוקה שמשתמשים בה בהרבה מיני מתיקה יפניים. כשמבקרים ביפן מגלים שממתקי השעועית נפוצים הרבה יותר מממתקי השוקולד. כמו בסרט האוכל היפני הזכור לטוב טמפופו, בו נערך מרדף אחרי המתכון של מרק ראמן מנצח (שעכשיו כבר הגיע ארצה) גם בסרט אן המאכל דוריאקי הוא במרכז הסרט. אבל סביבו מקבלים הצופים את פריחת הדובדבן הנפלאה, ואת סיפורי החיים, של שלושת גיבורי הסרט.
להמשך ...

16 במרץ , 2016
אל על משדרגת את טרקלין המלך דוד בנתב"ג
בדרך אל המטוס שיוביל אותם ליעד יעצרו לקוחות המחלקה הראשונה ומחלקת העסקים בטרקלין (לאונג') המלך דוד של אל על. הם ימצאו שם טרקלין מחודש ומשודרג, עם מבחר גדול ואיכותי של משקאות ומאכלים, ועם שירות קשוב ומפנק של הדיילים המקומיים. חוויית הטרקלין מבוססת על שיתופי פעולה עם מותגים מובילים:
• ייעוץ קולינרי של חברת "מזל טלה"
• יינות של יקב רמת הגולן
• קפה גורמה מבית קפה ג'ו
• סינגל מאלט וויסקי של Glenlivet
להמשך ...

4 בפברואר , 2016
שבוע הקולינריה הצרפתית בישראל
שבוע הקולינריה הצרפתית בישראל -- so French so Good יתקיים זו השנה הרביעית, בין התאריכים 7-12 בפברואר 2016, במגוון מוקדים ברחבי הארץ. נבחרת של 28 שפים, אופים, שוקולטיירים,ברמן ופרופסור לבישול מצרפת תתארח ב-20 מסעדות, בארבע קונדיטוריות, בתי ספר לבישול וברים בתל אביב, ירושלים, חיפה, טבריה, עכו ועוד, ותציע לקהל הישראלי לחוות את המטבח הצרפתי דרך תפריטים מיוחדים, כיתות אמן, סדנאות בישול וארוחות צדקה.
להמשך ...

6 בדצמבר , 2013
החומוסייה של סוהילה

להמשך ...

6 בדצמבר , 2013
חומוס סעיד

להמשך ...

6 בדצמבר , 2013
השוק של עכו העתיקה

להמשך ...

6 בדצמבר , 2013
דוניאנא

להמשך ...

6 בדצמבר , 2013
מסעדת ''אל-מרסא'' בעכו העתיקה

להמשך ...

11 באוגוסט , 2013
ערוץ 10 מתעד את לידתו של הספר ארוחות חגיגיות
יציאה לאור של ספר חדש של רות סירקיס הוא כנראה גם אירוע חדשותי. מחלקת החדשות של ערוץ 10 החליטה לתעד את תהליך הלידה ולשם כך נשלחו שלושה צוותי צילום לשלושה מוקדים רלבנטיים: מפעל הייצור, מטבחה של רות סירקיס וחנות ספרים שאליה מגיעים הספרים.
כתבה זאת נכתבת לפני שהכתבה החדשותית של ערוץ 10 עלתה לאויר, והיא מתארת את מה שצולם. מה שנשאר לאחר העריכה נראה בימים הקרובים, כשהכתבה תעלה לשידור.
מפעל הייצור של האחים מאירי
במפעל הזה עובר הספר מהעולם הדיגיטלי / וירטואלי של קבצי מחשב לספר שאפשר להחזיק ביד ולדפדף בו. המחלקות שצולמו לצורך הכתבה היו: קדם דפוס, מכונת הדפוס הענקית, מכונת הקיפול, מכונת הכריכה ומכונת האריזה.
המטבח של רות סירקיס
כאן צילם צוות החדשות את רות סירקיס לשה בצק לחלה, מכינה סלט דלעת, מקשטת את מנת האנטיפסטי ברוטבי פסטו וטחינה גולמית, מוציאה את עוגת הדבש מהתבנית ועוד ועוד. בשיחה עם הכתבת חן ליברמן ליד שולחן ערוך עם מנות מהספר עלו הנושאים של זמן הכתיבה של הספר, והתזמון הנכון ליציאתו לחנויות לפני החגים.
החנות של סטימצקי בדיזינגוף סנטר בתל אביב
השלב האחרון בלידתו של ספר הוא העלייה על מדפי חנות הספרים. לשם כך הגיע צוות הצילום לאחת מחנויות הספרים היפות בארץ – החנות של סטימצקי בדיזינגוף סנטר. כאן תועד השלב החשוב הזה, ומכאן והלאה עומד הספר לגורלו אל מול קהל הקונים.
לרכישת הספר הקליקו כאן
כדי לראות מה הופיע בחדשות ערוץ 10 מכל החומר שצולם הקליקו כאן
להמשך ...

24 בנובמבר , 2012
אליפות ישראל בקינוחים
מאות קונדיטורים מתחילים וחובבי קינוחים הגיעו לכנס הראשון מסוגו שהתקיים בישראל "כנס טרה לקונדיטוריה" ביוזמת מחלבת טרה ואיגוד השפים בגני התערוכה בתל אביב במסגרת תערוכת ישראפוד. בכנס הוכרזו הזוכים בתחרות "אליפות ישראל בקינוחים" שירכיבו את נבחרת ישראל שתתחרה באליפות העולם בצרפת בשנת 2013:
• במקום הראשון- שף קונדיטור של לחמי אלון גולדמן
• במקום השני- הקונדיטורית ענת אלון
להמשך ...









Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר