English


ארוחות פסח
לרכישת הספר
סרטונים ופרסומים



 
עכשיו בחנויות: הספר החדש ''ארוחות פסח''
מה חדש

16 ביולי , 2018
שלג קוריאני בתל אביב So-Bing
קינוח קוריאני מקורי בצורת פתיתי שלג אוורירי עם תוספות טעימות וצבעוניות הגיע לישראל. הטעם, המרקם והחוויה הנהדרת כשלוקחים לפה כפית של קרח קוראני שנראה כמו שלג – הם חדשים לגמרי. את החוויה הזו הביא לתל אביב יזם נועז, איש היי טק בעברו, בשם דני ללזרי. הוא התוודע בקוריאה לקינוח המורכב מ"שלג" ותוספות טעימות כמו פירות, שוקולד, קוקוס, כדורי גלידה ועוד. הוא החליט להביא את החידוש לישראל וקרא לו So-Bing . הסניף הראשון שבו אפשר לטעום את המעדן החדש נמצא על פינת הרחובות בוגרשוב והמלך ג'ורג' בתל אביב.
בהרבה מסעדות במזרח הרחוק מאמינים שדוגמה מוחשית של כל מנה שווה יותר מאלף תמונות ולכן הם מציגים דוגמאות פלסטיק של המאכלים שהם מגישים. גם בחלון הראווה של So-Bing מוצגות דוגמאות מרהיבות ביופיין של הקינוחים שאפשר לקבל. הן כמובן לא אמיתיות כי השלג ממנו בנויות המנות נמס במהירות , אבל הן ריאליסטיות לגמרי.
לתפריט של So-Bing הקליקו כאן
צילומים: דויד צאן ורפאל בן דור
להמשך ...

28 ביוני , 2018
קפה JOE משיקה את JOE & GO
הסניף הראשון של JOE & GO נפתח בדיזנגוף סנטר ועד סוף שנת 2019 צפויים להיפתח 5 סניפים נוספים תחת אותו הקונספט. הקונספט מתמקד בצריכה מהירה של קפה איכותי–עם מבחר מנות מזון מוקפדות. עם פוטנציאל צמיחה עסקית גבוה
התפריט שלJOE & GO כולל מאפים, כריכים, גריל טוסטים וסלטים. כמו כן, ניתן למצוא בסניפים מוצרים כגון: קפסולות קפה ג'ו, קפה קלוי ואביזרים נלווים מעולמות הקפה. התפריט מופיע על מסך וידאו גדול, המהווה קיוסק אלקטרוני, שבאמצעותו מבצעים את ההזמנה.
צילומים: דניאל לילה ורפי סירקיס
להמשך ...

26 ביוני , 2018
תפריט ילדים ותינוקות לקיץ 2018 בגרג
לקראת החופש הגדול, השיקה רשת קפה גרג, תפריט ילדים ותינוקות לקיץ 2018. האירוע נערך בסניף הדגל גינדי TLV ת"א, שעוצב באווירת סיפורי אגדות מעולמם של הילדים. באירוע הוגשו מנות ילדים כגון :
• ארוחת בוקר עם ביצה עין
• טוסט גבינה עם ירקות חתוכים
• פיצה קטנה עם זיתים
• דג מטוגן עם צ'יפס
• מנת פסטה ברוטב עם תירס
כמו כן הוצגה
• ארוחת תינוקות
צילומים : דן פרץ
להמשך ...

7 ביוני , 2018
בוטיק-פטיסרי חדש של דודו אוטמזגין ברמת השרון
דודו אוטמזגין הוא אחד הקונדיטורים הכי מקצוענים בישראל. הביקור במקום החדש שלו, שנפתח ברמת השרון הוא חוויה לכל החושים. ראשית, נדמה שאתם נמצאים בפריז, ושם מקום כזה כבר נקרא "פאטיסרי". אוטמזגין הגדיל לעשות ולתת למקום תחושה של "בוטיק" עם מאפים, עוגות, עוגיות, ממתקים, פרלינים ועוד – כולם עשויים היטב ורובם נראים כמו יצירות אמנות.
להמשך ...

7 במאי , 2018
טאטי נחתה בתל אביב
קבוצת Tattiמגיעה לתל- אביב ומשיקה את Tatti TLV- דוכן קפה בייקרי בקניון TLV Fashion Mall. ברחבה הפנימית של הקניון (ליד זארה). המקום כולל:
• מאפיית בוטיק,
• קפיטריה איטלקית,
• חנות לממכר מוצרי מאפה.
הוא יאגד תחת קורת גג אחת קנייה וצריכה של מוצרי מאפה איכותיים, תוך שמירה על אוירה נינוחה, אוטנטית ואיכות מוצרים ורמת שירות מקצועית.
צילומים: יח"צ
להמשך ...

1 בפברואר , 2018
תפריט חורף חדש ברשת קפה ג'ו.
ברשת קפה ג'ו יש סניפים בשריים וחלביים, כשרים ואפילו כשרים למהדרין. דוכנים קטנים ומסעדות גדולות. כדי להתרשם מתפריט החורף החדש בחרנו להגיע למסעדה של קפה ג'ו בקניון ערים בכפר סבא. זוהי מסעדה גדולה, מרווחת ונעימה, שעברה לאחרונה שיפוץ. טעמנו ארבע מנות ושני משקאות חמים, והמשותף להם היה הטעם הטוב, הכמות הנדיבה וכלי ההגשה הנאים. הארוחה כללה:
• סלט ירקות יווני,
• תבשיל של קציצות כרובית וברוקולי,
• תבשיל של ערמונים וקטניות,
• טארט לימון ומרנג,
• סחלב חם
• וסיידר תפוחים, חם אף הוא
את פרטי הארוחה תוכלו לקרוא בהמשך
את תפריט החורף החדש במלואו תוכלו לראות אם תקליקו כאן
להמשך ...

15 בינואר , 2018
תפריט חורף ברשת בלאק
רשת Black רשת ההמבורגרים הוותיקה בישראל, בניצוחו של שף צחי בוקששתר מרעננת את תפריט החורף ומתחדשת במספר מנות ייחודיות ועשירות בטעמים. אנחנו טעמנו וצילמנו חמש מנות:
• בלאק ממבה
• סלופי ג'ק
• המבורגר מכסיקנו
• קראמבל תפוחים חם
• כדור שוקולד חלומי
כולן מצויינות.
צילומים: יורם אשהיים ורפי סירקיס
להמשך ...

14 בינואר , 2018
תפריט תותים וסופלה שוקולד ענק ב-'מקס ברנר'
לקראת החורף הקרב, משיקה רשת 'מקס ברנר' תפריט חדש המציע מנות המבוססות על תותים ושוקולד:
• וופל תותי פרוטי
• שאנטי תותים
• פיצה תותים
ובנוסף מוצע סופלה שוקולד ענקי, המיועד לחלוקה בין חבורה של סועדים
צילומים: אפיק גבאי ואלירן ניסן
להמשך ...

1 בדצמבר , 2017
"Ca Phe-Hanoi" נפתח בכיכר רבין בתל אביב
ק-פה האנוי בית לאוכל וויטנאמי- צרפתי, נפתח בפינת רחוב פרישמן וכיכר מלכי ישראל. במרכז המסעדה יש בר קוקטיילים מלבני עם מקומות ישיבה סביבו וממולו אשר יאפשרו ארוחות קלילות ומהירות. בנוסף ישנם מקומות ישיבה רבים סביב שולחנות, במסעדה וברחבה מחוצה לה. ויש גם חדר פרטי אשר מאפשר לקיים אירועים קטנים.
צילומים: נמרוד סונדרס
להמשך ...

30 בנובמבר , 2017
"בורגרס בר" רשת בורגריות כשרות
"בורגרס בר", היא בורגריה ירושלמית ותיקה הפועלת כבר 18 שנה ויש לה 32 סניפים בפריסה ארצית. הרשת מציעה חווית בילוי כמו בפאב או ב"דיינר" שכונתי.
הסודות להצלחת הרשת הם:
• שימוש בחומרי גלם איכותיים וטריים,
• הכנת האוכל באהבה
• היכרות אישית עם הלקוח,
'בורגרס בר' משרתת מעל 150,000 לקוחות בחודש.
להורדת התפריט הקליקו כאן
להמשך ...

9 בנובמבר , 2017
"פיצה דיל" בדן אכדיה
מסעדת הלובי של מלון דן אכדיה על חוף ימה של הרצלייה משיקה תפריט פיצות חדש של שף המלון, גולן ישראלי. בתפריט פיצות מגוונות עם חומרי גלם ים תיכוניים איכותיים כגון:
• פיצה ביאנקה זוקיני,
• פיצה ביאנקה אגסים ורוקפור,
• פיצה ביאנקה סלמון,
• פיצה ביאנקה 4 גבינות,
• פיצה עגבניות צ'ילי ואננס,
• פיצה יוונית,
• ופיצה פטריות ערמונים
לקראת השקת תפריט הפיצות החדש מוצע "פיצה דיל" הכולל: פיצה מהתפריט + כוס יין או כוס בירה מהחבית ב-88 ₪ בלבד
צילומי הלובי והשף: אורי אקרמן ודניאל לילה
צילומי הפיצות: רפי סירקיס
להורדת תפריט הפיצות הקליקו כאן
להמשך ...

2 בנובמבר , 2017
מסעדת סטרוגנוף Stroganoff בסנט פטרסבורג
העיר סנט פטרבורג היא העיר השנייה בחשיבותה ברוסיה, אחרי מוסקבה. במהלך ביקור של יומיים בעיר, כאשר אוניית הקרוז בה שטנו בים הבלטי, עגנה בנמל – ביקרנו במסעדת סטרוגנוף, בחיפוש אחרי האוכל הכי רוסי שאפשר.
להורדת תפריט ארוחות הבוקר והצהריים של המסעדה הקליקו כאן
להמשך ...

22 באוקטובר , 2017
מתחמי האירועים ג'ונה וג'ונה קלאב נפתחו בחוף נתניה
חברת טעם וצבע וקייטרינג מזל טלה בבעלות מוטי בן אהרון ועמית קאופמן, פותחת בימים אלה, מתחם אירועים על הגג בקומה ה- 15 במלון "ווסט לגון ריזורט" על חוף הים בנתניה. מתחם האירועים משתרע על שטח של כ- 3500 מ"ר בנוף פנורמי 360 המשקיף לים והצוקים, ונפרש על שני מתחמים נפרדים: ג'ונה וג'ונה קלאב .
לכבוד ההשקה נערך אירוע רב משתתפים שבו הוצג המקום, והוצגו האפשרויות להגשת מנות פתיחה של אירועים בסגנון בופט עם הגשה. השתתפנו באירוע ולהלן הדיווח
צילומי המנות: רפי סירקיס
צילומי פנים: יח"צ
צילום הזוג סירקיס: רפי דלויה
להמשך ...

10 באוגוסט , 2017
השף אביב משה משיק את אילדיז
השף המוערך אביב משה מצטרף לנבחרת השפים של "שרונה מרקט" ומשיק את אילדיז – דוכן אוכל רחוב טורקי. פירוש השם "אילדיז" הוא "כוכב" בטורקית (אשר מתנוסס גם על לוגו הדוכן), ומשמעותו היא הנדבך הנוסף של השף למטבח הבלקני, אשר ידוע במאכליו העשירים שמבוססים בעיקר על בשר ובצקים שונים למיניהם. לצד מגוון מאכלים טורקיים אותנטיים ומוכרים, כמו לחמאג'ון וקבב, השף אביב משה מציע ב"אילדיז" מנות חדשניות עם טוויסט של המטבח הישראלי בשלוש קטגוריות: מגולגלים בלאפה, "סכין ומזלג" וסלטים
להמשך ...

15 בנובמבר , 2013
געגועי לאוכל הפולני, לכבוד שבוע האוכל הפולני, נובמבר 2013

להמשך ...









Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר