English


ארוחות פסח
לרכישת הספר
סרטונים ופרסומים



 
עכשיו בחנויות: הספר החדש ''ארוחות פסח''
מה חדש

11 בספטמבר , 2014
מתכוני פורל בלי אידרת העצמות

להמשך ...

3 במאי , 2013
עוגת גבינה פירורים של מקורמיק

להמשך ...

25 באוגוסט , 2012
עוגת דבש עם שמנים אתריים
לקראת ראש השנה נערכה ב"מרכז י.ד. שלוס לארומתרפיה מסורתית" סדנת בישול עם שמנים אתריים. בסדנה הודגמה הכנת מאכלי חג שהתיבול שלהם נעשה עם טיפות של שמנים אתריים במקום עם תבלינים רגילים. את הסדנה הנחתה ציפי שלוס שעוסקת בנושא זה כבר חמש שנים. מתוך הסדנה מוגש לכם מתכון של ציפי שלוס לעוגת דבש לראש השנה.
מרכז י.ד. שלוס לארומתרפיה מסורתית נמצא בקומה 5 של התחנה המרכזית החדשה בתל אביב, ממש מעל מסעדת מקדונלד. טלפון03-6882040
להמשך ...

3 באוגוסט , 2012
סלט קולרבי עם נענע ומשמש של ניר צוק
לכבוד הקיץ פיתח השף ניר צוק מתכון מעניין לשימוש בקולרבי. הקולרבי עובר תהליך בישול קצר, ומתווספים אליו קוביות מימיש ופיסות עלי נענע. הכמויות הם לשישה סועדים למתכון המלא הקליקו להמשך
להמשך ...

15 ביוני , 2012
אנלוטי במילוי תירס וכמהין, על קרם בצל וסלט חם של שעועית ירוקה ובצל חרוך של השף רן שמואלי
באירוע לעיתונאים לכבוד פתיחת מתחם "אביגדור" בשכונת מונטיפיורי בתל אביב הדגים צוות המטבח את דרך ההכנה של כיסוני פסטה קטנים הנקראים אנלוטי. ההדגמה כללה רידוד של בצק הפסטה במכונה ידנית לפס ארוך וצר. לאורך קצה הפס נמרחה המלית בתלוליות, והבצק קופל מעליה. באצבעות הוגדרו התלוליות, ובעזרת גלגל חיתוך של פסטה הופרדו יחידות האנלוטי זו מזו.
לקבלת המתכון כפי שנתן אותו רן שמואלי הקליקו
להמשך ...

15 ביוני , 2012
פילה ברמונדי עם תבשיל שעועית לבנה ותרד, סלסה של עגבניות וזעתר של השף רן שמואלי ל''אביגדור''
באירוע לעיתונאים לכבוד פתיחת מתחם "אביגדור" בשכונת מונטיפיורי בתל אביב הדגים צוות המטבח את דרך ההכנה של מנת הדגים. ההדגמה כללה הרכבה של המנה על הצלחות מכל המרכיבים המפורטים במתכון.
לקבלת המתכון כפי שנתן אותו רן שמואלי הקליקו
להמשך ...

4 במאי , 2012
שקשוקה תרד עיזים
במהלך מסיבת העיתונאים להשקת קו מוצרי הגבינה המיוחדות של משק צוריאל הדגים השף שאול בן אדרת מתכון של שקשוקה על מצע של תרד. במקום רוטב העגבניות בשקשוקה המסורתית – הרוטב בשקשוקה זו הוא משמנת מתוקה וחלב עיזים. ובנוסף, השקשוקה מוקרמת בגבינת קשקבל של משק צוריאל.
להמשך ...

25 בפברואר , 2012
אזני המן של מירי ארזי לרשת מתוקה
לכבוד פורים הכינה הקונדיטורית של רשת מתוקה, מירי ארזי ארבעה סוגים חדשניים של אוזני המן:
• בצק קראנצ'י בשילוב שומשום מלא, במילוי חלבה
• בצק קראנצ'י בשילוב גרעיני דלעת במילוי תמרים
• בצק קראנצ'י בשילוב שומשום שחור במילוי פרג וקוקוס
• בצק קראנצ'י בשילוב שקדים, במילוי שקדים, אמרטי ומרציפן
החידושים במתכונים אלה הם הן בתוספות לבצק והן במליות המענינות
את אוזני המן אלה אפשר לרכוש ברשת קונדיטוריות מתוקה.
כל המתכונים הם לחמישים יחידות
להמשך ...

13 בינואר , 2012
שטרודל תפוחי עץ של הילטון וינה
שטרודל תפוחי עץ הוא העוגה הלאומית האוסטרית. השפית קרינה ריזאג' שהגיעה במיוחד מהילטון וינה להילטון תל אביב, הדגימה לקבוצת עיתונאי מזון, במטבחי המלון את הכנת השטרודל.
כדי להגדיל את השמחה חולקו לעיתונאים סינורים, וכל אחד מהם קיבל ערכה של בצק, מילוי וחמאה למריחה. לפי הנחיות השפית הכין כל עיתונאי שטרודל קטן משל עצמו. השלב היחיד בו ניתן חופש ליצירתיות היה בקישוט הסופי של השטרודל האישי. בהכנת השטרודל צריך לדייק בכמויות, וזה אומר לשקול את המרכיבים כפי שהם מופיעים ברשימה. בתמונות המתחלפות תוכלו לראות את רות סירקיס מכינה שטרודל תפוחי עץ במטבחי הילטון.
להמשך ...

13 בינואר , 2012
"קייזר שמארן" (kaiserschmarrn) של הילטון וינה
משמעות השם קייזר שמארן היא "סמרטוטי הקיסר". זהו קינוח נפוץ בכל רחבי הקיסרות האוסטרו הונגרית לשעבר ויש לו גירסאות הונגריות, גרמניות ושווייצריות. הגירסה האוסטרית, כפי שהודגמה על ידי השפית קרינה ריזאג' , שהגיעה במיוחד מהילטון וינה להילטון תל אביב, נתונה להלן.
כנהוג במתכוני שפים ניתנות כל הכמויות במשקל בגרמים. אבל היום, כשאפשר לקנות משקל אלקטרוני דיגיטלי למטבח במחיר סביר, זו כבר אינה מגבלה. כדאי לדייק בכמויות, ולמלא בדייקנות את הוראות ההכנה – ואז יתקבל הקינוח הזה מוצלח מאוד. בתמונות המתחלפות תוכלו לראות את השפית קרינה מכינה את הקייזר שמארן, ובמשך החודש הקרוב תוכלו גם לטעום אותו בלובי של מלון הילטון בתל אביב.
להמשך ...









Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר