English


ארוחות פסח
לרכישת הספר
סרטונים ופרסומים



 
מגזין רות סירקיס

סלט קולרבי עם נענע ומשמש של ניר צוק


3 באוגוסט , 2012

לכבוד הקיץ פיתח השף ניר צוק מתכון מעניין לשימוש בקולרבי. הקולרבי עובר תהליך בישול קצר, ומתווספים אליו קוביות משמש ופיסות עלי נענע. הכמויות הם לשישה סועדים


 


החומרים:


-          4 קולרבי


-          10 משמשים טריים


-          צרור נענע קצוץ


-          3 כפות שמן זית


-          מיץ מלימון אחד


-          מלח ופלפל שחור טחון טרי


 


ההכנה:


1.      קולפים את הקולרבי וחותכים לקוביות בגודל 1 ס"מ. חולטים את הקוביות כ-3 דקות במים רותחים, מסננים ומעבירים לקערה עם מי קרח. מסננים ומעבירים לקערה.


2.      חוצים את המשמשים, מרחיקים גלעינים וחותכים לקוביות, מוסיפים לקערת הקולרבי. מפזרים מעל נענע קצוצה.


3.      בכלי קטן מכינים רוטב משמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל. יוצקים על הסלט.


 

חזור


  חזור לדף ראשי
Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר