English


ארוחות פסח
לרכישת הספר
סרטונים ופרסומים



 
מגזין רות סירקיס

עוגת גבינה פירורים של מקורמיק


3 במאי , 2013

חברת התבלינים "מקורמיק", מציעה לרגל חג השבועות מתכון לעוגת גבינה פירורים נהדרת עם תמצית וניל טהור. תמצית וניל טהור כמו זו של מקורמיק מוסיפה טעם המורכב מיותר מ- 250 רכיבים אורגניים בעלי ארומה מיוחדת.


 


רכיבים:


תבנית מלבנית של 36 ס"מ על 26 ס"מ


לבסיס ולפירורים:


200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות


2 ורבע כוסות קמח תופח מנופה


קליפה מגוררת מלימון אחד


2 חלמונים


למלית גבינה:


750 גרם גבינה לבנה 5%


3/4 כוס סוכר


1 כפית תמצית וניל טהור מקורמיק


3/4 שקית של אינסטנט פודינג וניל


1 גביע שמנת חמוצה


1.5 מיכלים (375 מ"ל) של שמנת מתוקה


אופן ההכנה:


1. מקציפים את החמאה והסוכר לתערובת אוורירית. מוסיפים את הקמח וקליפת הלימון. כשהם נבלעים בבצק מוסיפים את החלמונים. מערבלים רק עד שהתערובת אחידה. אוספים את הבצק לכדור, עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעה.


2. מחממים תנור ל-180 מעלות.


3. משטחים 2/3 מהבצק בתחתית התבנית, דוקרים אותו קלות במזלג ואופים במשך 15-20 דקות, עד שהוא מזהיב.


4. משטחים את יתרת הבצק על נייר אפיה בשכבה דקה של 3 מ"מ, מניחים בתבנית אחרת, ואופים עד להזהבה (כ-10 דקות).


5. מצננים את הקלתית ואת הבצק הדק האפוי שישמש לפירורים.


6. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל החומרים למלית – מלבד השמנת המתוקה.


7. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה. מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינה, יוצקים על הבסיס האפוי, ומיישרים.


8. בעזרת הידיים, מפוררים את הבצק הדק האפוי, ומפזרים באופן אחיד על כל המלית. מכניסים את העוגה למקרר (מכוסה בניילון נצמד), למינימום 8 שעות -מגישים קר.


 


 

חזור


  חזור לדף ראשי
Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר