English


ארוחות פסח
לרכישת הספר
סרטונים ופרסומים



 
מגזין רות סירקיס

פסטיבל פרואני בשרתון


9 באפריל , 2017

פסטיבל התיירות, התרבות  והגסטרונומיה הפרואנית יתקיים, במסעדת הדגל של מלון שרתון תל אביב עלה הזית (Olive Leaf )  החל מ-25 באפריל 2017 ועד ה-28 באפריל. השף הפרואני פדרו לואי גימט מגיע לישראל הישר מלימה לבשל אוכל פרואני בתל אביב. הוא יבשל ארוחות צהריים וערב ויקיים גם סדנת בישול פרואני ב-26 באפריל.


 


זהו הביקור הראשון של השף בישראל. את הארוחות המיוחדות יכין השף פדרו לואי גימט, בשיתוף פעולה עם השף בועז דרור, השף של מלון שרתון תל אביב. התפריטים מבוססים על מוצרים פרואנים טריים ומסורתיים ומציעים מנות פרואניות אותנטיות כגון:


·       CAUSA


·       LOMO SALTADO


·       ,FISH CEVICHE:


 


הרקע של השף פדרו לואי גימט:


השף הינו בעלים של מסעדת ניקיי בלימה, המסעדה שלו נבחרה ב-2009 כאחת מתוך עשר המסעדות המצליחות בלימה, מתוך 22,000 מסעדות שיש שם.


פדרו לואי גימט, היה שף ראשי של בנק קונטיננטל (אחד מהבנקים הגדולים בפרו) מ 2010-2014


ברשותו מדלית זהב אשר בה זכה בתחרות שפים בפרו ACHEF 2003


מדלית זהב נוספת ניתנה לו ב-APCCA  (איגוד השפים בפרו ) בשנת 2004 .


המסעדה שלו נבחרה כאחת מתוך עשר מסעדות בתערוכת הגסטרונומיה MISTURA  ב-2013.


וכאחת מתוך חמש המסעדות הטובות ביותר בתערוכת הגסטרונומיה  MISTURA ב-2014.


 


כיתת אמן -- מסטר קלאס


סדנת בישול בהנחיית השף פדרו לואי גימט, במסגרת הפסטיבל, תתקיים במלון שרתון תל אביב בתאריך 26 באפריל, בין השעות  14: 00 עד 17: 00  והיא פתוחה לציבור.


כרטיסים. במחיר של 150 ש"ח.  ניתן לרכוש:


 בטלפון 050.667.0725 בשעות 09:00-21:00


 או באמצעות דוא"ל Sarah.Tolochinsky@sheraton.com


 


 


חזור


  חזור לדף ראשי
Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר