English


ארוחות פסח
לרכישת הספר
סרטונים ופרסומים



 
מגזין רות סירקיס

איך לא חשבו על זה קודם – "דיז'ונז" = מיונז עם חרדל דיז'ון


18 באוגוסט , 2017

הדיז'ונז' מיוצר משילוב של ארבע יחידות מיונז עם יחידת חרדל דיז'ון. הדיז'ונז' מיוצר משילוב של שמן, חלמון ביצה מביצים טריות שעברו עיקור בתוספת של חומץ, לימון וחרדל דיז'ון אמיתי. רוטב זה איננו חריף כמו שמצופה מחרדל אך עדיין פיקנטי. השילוב של שני המוצרים הללו נותן ארומה חדשה, ומשחק מפתיע עם בלוטות הטעם.


חברת  Mailleהינה החברה שהביאה לעולם את חרדל הדיז'ון. ב-1747, קלוד מאיי מומחה לחומץ בעיר דיז'ון המציא את החרדל, ייסד את החברה ומאז ועד היום, כבר 270 שנה שמוצריה מכתיבים את המרקמים והטעמים של כלל הרטבים בעולם.


לדיז'וניז' שימושים רבים: מי שנפשו חפצה ביתר פיקנטיות ימרח דיז'וניז במקום מיונז. בכל כריך עם נקניק, טונה או ביצים, בסלט תפוחי אדמה. ברוטב ויניגרט במקום חרדל או סתם על טוסט בשביל הכיף.


מתכון לעוף בדיז'וניז: מורחים עוף שלם או חלקיו בשכבה עבה של דיז'ונז ולתנור למשך 50-60 דקות בחום של 200 מעלות.


 


כשרות: פרווה למהדרין חתם סופר


מחיר:


דיז'ונז' (Dijonnaise) מגיע באריזה של 335 גרם' . במחיר 24.90.ש"ח .


 


ניתן להשיג בכל רשתות השיווק.


 

חזור


  חזור לדף ראשי
Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר