English


ארוחות פסח
לרכישת הספר
סרטונים ופרסומים



 
מגזין רות סירקיס

עוגות וקמח ללא גלוטן של בראל


14 בספטמבר , 2017

במאפיית "בראל" מבית חברת "אשבל מזון פונקציונלי" מפתחים, מייצרים ומשווקים מוצרי בריאות טעימים ללא גלוטן. לקראת ראש השנה, מציעה "בר-אל" שתי עוגות ללא תוספת סוכר וללא גלוטן:



  • עוגת קפה

  • עוגה "כושית

ולמי שמארח בערב ראש השנה ורוצה להפגין ביצועי אפייה "מחוץ לקופסה", מציעה בר-אל את תערובת הקמח הרב-תכליתית, המתאימה להכנת מגוון סוגי מאפים ומתכונים, כגון חלות, לחמים, פשטידות, עוגות, עוגיות ועוד.


 


העוגות של בראל


העוגות הן במתיקות מעודנת, ללא גלוטן, ללא תוספת סוכר וללא שומני טראנס. העוגות, במשקל 400 גר', מוכנות לאכילה, רכות, נימוחות וטעימות לצד הקפה או כוס התה...


תומר בר מאיר, סמנכ"ל השיווק של החברה, מוסר כי קו העוגות היו פרי מחקר ופיתוח של יותר משנה. לעוגות  חיי מדף ארוכים במיוחד והן שומרות על הטריות והטעם כ- 7 חודשים באריזה הסגורה. לאחר הפתיחה, מומלץ לשמור בקירור ולצרוך תוך 5 ימים.


 


המוצרים כשרים פרווה בהשגחת הרב לנדא .


מחיר מומלץ לצרכן: 22.50 ₪.


 


הקמח של בראל


הקמח הוא נטול גלוטן, ללא תוספת סוכר, ללא שומן טראנס, ללא חומר משמר, ללא כולסטרול וללא לקטוז וקזאין. הקמח מותאם גם לטבעונים, וכולל מתכונים שאינם מצריכים שימוש בביצים.


על גב אריזתו , כמו גם באתר האינטרנט www.BarelLife.co.il , משובצים מתכונים להכנת כיכרות לחם, לחמניות, בגטים ועוד רבים.


 


הקמח כשר בהשגחת בדץ בית יוסף.


 


מחיר מומלץ לצרכן, לאריזת 500 גר': .18 ₪ .


 


היכן משיגים ?


המוצרים של בר-אל משווקים בבתי הטבע בפריסה ארצית, בחנויות הבריאות ובמספר רב של רשתות שיווק כגון: יינות ביתן, רמי לוי, חצי חינם, מחסני השוק, יוחננוף ועוד.


 


כתובת אתר בראל: www.BarelLife.co.il


בפייסבוק: בר-אל, מוצרים ללא גלוטן


 


להלן מתכון לדובשניות ללא גלוטן שנמסר מבראל :


 


מצרכים:


1 ביצה


1/3 כוס (70 גר') שמן


כחצי כוס דבש (120 גר')


1/3 כוס (80 גר') סוכר חום


כפית קינמון


קורט מלח


2 כוסות (280 גר') קמח בר-אל רב תכליתי ללא גלוטן


סוכר לבן לציפוי


אבקת סוכר לציפוי


 


אופן ההכנה :


בקערה, מקציפים קלות עם כלי מקציף ביצה ושמן לתערובת אחידה ובהירה. מוסיפים לקערה דבש, סוכר חום, קינמון וקורט מלח. מערבבים בשנית. בקערה נוספת: שמים את הקמח, מערבבים קלות עם כלי מקציף ומוסיפים לתערובת הרטובה. מערבבים עד ליצירת בצק הומוגני, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לכשעה


יוצרים כדורים קטנים, טובלים בסוכר לבן ואז באבקת סוכר מניחים בתבנית. אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות עד שהעוגיות נסדקות ומשחימות.


מגישים טרי וחמים- עוגיות פריכות ללא גלוטן וללא נקיפות מצפון. בתיאבון.


 


 

חזור


  חזור לדף ראשי
Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר