English


ארוחות פסח
לרכישת הספר
סרטונים ופרסומים



 
מגזין רות סירקיס

מותג "מאסטר שף" משיק רוטבי סויה מסורתית


9 בנובמבר , 2017

המותג הקולינארי מאסטר שף ממשיך להתרחב ומשיק רוטבי סויה מסורתיים -  רוטבים איכותיים המיוצרים לפי מיטב המסורת היפנית:


·       רוטב סויה מסורתי


·       רוטב סויה מסורתי מופחת נתרן


 


רטבי הסויה של מסטר שף מיוצרים בתאילנד מפולי סויה מיפן, בשיטות יפניות מסורתיות. הסויה עוברת תהליך תסיסה טבעי ולאחר מכן מיושנת בחביות עץ במפעל . תהליך ההתססה המסורתי ומשך היישון יוצרים רוטב בעל טעם וגוון עמוק ועשיר. בתהליך הגימור של הרטבים מוסיפים להם מלח וסוכר. לרוטב המסורתי מוסיפים את הכמות המקובלת ביפן, ולרוטב מופחת הנתרן מוסיפים פחות מלח.


 


על פולי הסויה היפניים


פולי הסויה היפניים מגיעים למפעל בבנגקוק היישר מיפן, מהאי הצפוני הוקאידו. שם הם גדלים בחוות גידול משפחתיות הממוקמות ברחבי האי. מגדלי הסויה באי משמרים מסורת ארוכת שנים בעת גידול הפולים, אשר שומרת על טעם ואיכות מהטובים בעולם. הם נמנעים משימוש בזני סויה חדשים ומהונדסים, ומקפידים על גידול בשיטות טבעיות.


 


כשרות: פרווה למהדרין, בהשגחת בד"צ בית יוסף, בד"צ מנצ'סטר ובאישור הרבנות הראשית לישראל


 


מחיר לצרכן: של בקבוקים המכילים 620 מ"ל 15.90 ₪


 


ניתן להשיג בחנויות המובחרות וברשתות השיווק.


 


למתכונים וטיפים בקרו בעמוד הפייסבוק של מאסטר שף:


 

חזור


  חזור לדף ראשי
Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר