English


ארוחות פסח
לרכישת הספר
סרטונים ופרסומים



 
מגזין רות סירקיס

סדרת רטבי העגבניות החדשה של קנור


30 בנובמבר , 2017

בכל צנצנת המכילה 415 גרם,  רוטב עשיר שיוצר מכ- 1/2 ק"ג עגבניות איטלקיות איכותיות ועשבי תיבול וירקות. בסדרה שלושה טעמים:


רוטב נפוליטנה המתאים לשימוש כרוטב לפסטה, 


רוטב לשקשוקה המכיל עגבניות ופלפלים


וארביאטה – רוטב עגבניות חריף המתאים לפסטה.


הרטבים מתאימים למגוון מתכונים נוספים מלבד אלו המצויינים על הצנצנת. לדוגמא רוטב לשקשוקה מתאים להכנת דגים חריפים, הארביאטה משמש כרוטב לקציצות עוף או קציצות צמחוניות ועוד.


 


סדרת רטבי העגבניות החדשה פותחה בהתאם להנחיות ארגון הבריאות העולמי, הממליץ על צריכה של עד 5 גרם מלח ליום (2000 גרם נתרן). מוצרי סדרת רטבי העגבניות החדשה מכילים גרם מלח אחד בלבד בצנצנת (400 גרם נתרן) כשתכולת כל צנצנת מספיקה להכנת מנות לכ-4 סועדים.


 


ארנון שפירא, סמנכ"ל שיווק יוניליוור: "אנחנו גאים להשיק סדרת מוצרים חדשה של קנור שפותחה כאן בישראל, ע"י השפים שלנו, מתוך רצון להביא לצרכנים שלנו מוצר טוב מחומרי גלם איכותיים, שיקל עליהם בבישול הביתי ויסייע להם להרחיב את התפריט הקיים בהתאם לעקרונות התזונה הים תיכונית, המומלצת ע"י דיאטנים רבים בארץ ובעולם. לפי עקרונות אלה צריכה של עגבניות וירקות בכלל הינה בסיס הפירמידה התזונתית וההמלצה היא לשלבם בכל ארוחה על בסיס יומי".


 


ממחקרים שערכה קנור לקראת ההשקה עולה כי 99% מהישראלים אוכלים פסטה בביתם, 70% מהם עושים זאת לפחות פעם אחת בשבוע. שני שליש מעדיפים פסטה עם רוטב על בסיס עגבניות. בנוסף, 89% מהישראלים מכינים שקשוקה ביתית. עם זאת, לפי נתוני נילסן, 24% בלבד ממשקי הבית רוכשים רטבי עגבניות מוכנים.


 


שפירא הוסיף כי "לאור הפופולאריות של הפסטה, השקשוקה ומנות על בסיס עגבניות בכלל המבושלות בכמעט כל בית בישראל, לצד הצורך בפתרון קל, איכותי ונוח, פיתחנו את סדרת מוצרי העגבניות החדשים של קנור, במטרה להגדיל את ההיצע בקטגוריה".  


 


על המותג קנור


קנור נוסד ב-1838 ע"י קרל היידריך תיאודור קנור, בעיר היילברון בגרמניה. שערך באותה השנה מספר ניסויים פורצי דרך שאפשרו לשמר את טעמם וערכם התזונתי של ירקות ועשבי תיבול. מאז הפך קנור למותג בינלאומי מוביל, המציע מגוון רחב של מרקים, תבשילים, רטבים, עשבי תיבול ועזרי בישול נוספים. לקנור מרכזי פיתוח בכל רחבי העולם וגם בישראל. קנור היא החטיבה הגדולה ביותר של יונילבר, עם מכירות שנתיות של מעל 3 מיליארד יורו.


 


כשרות פרווה


הרטבים מיוצרים באיטליה, בהשגחת הרבנות פררה, ובאישור הרבנות הראשית לישראל.


 


את סדרת רטבי העגבניות של קנור ניתן להשיג החל מאמצע נובמבר ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות.


 

חזור


  חזור לדף ראשי
Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר