English


ארוחות פסח
לרכישת הספר
סרטונים ופרסומים



 
ספרי בישול

ארוחות פסח
רות סירקיס


ספר ארוחות פסח מציע שפע מתכונים טעימים ומעניינים לארוחת ליל הסדר, לכל ימי חול המועד, למבחר עוגות ועוגיות ולסיום מתוק בערב המימונה.תמצאו בו הצעות לתפריטים, טיפים להתארגנות לקראת הכנת ליל הסדר ורעיונות לאירוח קל במהלך החג.
 
ארוחות חגיגיות
מאת: רות סירקיס

חגים זה שמחה

הספר ארוחות חגיגיות מציע מתכונים לארוחות חגי תשרי ולשאר ימות השנה, אבל לא רק. תמצאו בו גם הצעות לתפריטים וטיפים להתארגנות לקראת האירוח. ארוחות אלה לוקחות אותנו אל הצד הנעים והשמח של החיים: אל האוכל הטוב, אל היין המשובח ואל חיזוק הקשרים עם היקרים לנו.
 
משווייץ באהבה
מאת: רות סירקיס

ארבעה מטבחים בצלחת אחת

המטבח השווייצרי הוא מטבח משובח ומגוון הכולל גם מאכלים שווייצריים מסורתיים וגם כאלה שהגיעו מגרמניה , צרפת ואיטליה. בקנטון טיצ'ינו , קבל המטבח השווייצרי פנים איטלקיות עם פסטה ,פולנטה, ערמונים ואוסו –בוקו. בחלק הגרמני אפשר ליהנות מלביבת רשטי עשויה תפוחי אדמה ,מלחמים מצוינים, מגבינות משובחות ומשוקולד נפלא. בחלק הצרפתי מוגשות מנות גורמה איכותיות ברטבים עשירים .

 
מאסיה באהבה
מאת: רות סירקיס
בספר זה תמצאו אוסף מתכונים פופולריים מהמטבחים הטובים ביותר באסיה: ביניהם מאכלים סינים ותאילנדים, יפנים והודים. בעזרת הספר מאסיה באהבה תוכלו להכין בבית סושי ונודלס, ירקות מוקפצים ודגים מאודים, דים סאם ומרק מיסו, אגרולס ויקיטורי, סוקיאקי ומרק טום יאם, ועוד ועוד. הכל מוסבר בפירוט רב ומלווה בצילומים מרהיבים. בנוסף תמצאו מידע שימושי על מצרכים וכלים אסיאתיים הניתנים לקנייה בארץ. בעזרתם תוכלו להכין במטבח הפרטי את כל המאכלים האסיאתיים שאתם, המשפחה והחברים שלכם אוהבים.
 
גלידות גורמה
עורכת: רות סירקיס
בואו לגלות את טעמם הנפלא של גלידות גורמה, מיני סורבה, שרבט, ג'לטו וגרניטה.
כולם ניתנים להכנה ולהגשה כקינוחים מרהיבים. בנוסף תמצאו גם מתכונים לרטבים משגעים, רעיונות וטיפים לתוספות אלגנטיות וקישוטים יפהפיים. בעזרתם תוכלו להכין ולהגיש גלידות וקינוחים ברמה ובאיכות גבוהות ביותר.
 
מהמטבח בבריאות
מאת: רות סירקיס
המתכונים בספר זה מיישמים את ההנחיות לאכילה בריאה. הם עושים שימוש במזונות מגוונים מאד, מכל הצבעים ונסוגים וכולים שפע של ירקות ופירות, דגים, עוף ובשר, שמן זית, אגוזים וזרעונים. חלק מהמתכונים הם דלי קלוריות. אבל הספר מיועד לא רק למי שמנסה לרזות, אלא בעיקר למי שמעוניין בבריאות טובה.

בספר כ-200 מתכונים קלים ממבחר הרפרטואר הבינלאומי והישראלי. כל מתכון מלווה בצילום צבע.

כמו כן מכיל הספר מידע תזונתי עדכני, טבלאות למקורות של ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים, הצעות לארוחות ואירוחים ופרק מיוחד על אוכל יהודי בריא.
 
שוקולד
מאת: פיי לוי
הו, תענוגות השוקולד!
ספר זה מציע לכם לא מעט פיתויים ופינוקים שוקולדיים. למשל, עוגות שוקולד עסיסיות, עוגיות שוקולד ריחניות, גלידות שוקולד נמסות בפה ועוד ועוד. הרבה תענוגות לחובבי השוקולד!
 
ריבות ושימורים
עריכה: רות סירקיס
מה ישווה בטעמו ובקסמו לטור צנצנות צבעוניות על מדפי המזווה, ובהן ריבות, קרישים, מרמלדות, פירות משומרים בסירופ, מחמצים צבעוניים, משקאות ותרכיזים, מיני צ'אטני וסלטי תיבול - כולם מעשה ידינו להתפאר!
 
פשטידות עולמיות
מאת: רות סירקיס
בספר זה מוגש מבחר גדול ומעורר תיאבון של פשטידות טעימות מכל העולם: מצרפת ומרוקו, מאיטליה והונגריה, מיוון וטורקיה, מארצות הבית וישראל.

המתכונים מציגים קשת רחבה של פשטידות: עממיות וגורמה, ותיקות וחדשות, ביתיות ואופנתיות, משפחתיות ומתוחכמות.
 
פיקניק
מאת: קלודיה רודן
פיקניק הוא צורת בילוי החביבה על הכל. האכילה בחיק הטבע מציעה חוויות שבהן נוטלים חלק כל החושים. כזה הוא גם הספר פיקניק של קלודיה רודן.
 
עוגות גבינה
עריכה: רות סירקיס
אין כמעט אדם המסוגל לעמוד בפני הפיתוי של עוגת גבינה.

בספר זה תמצאו מידע מלא ויסודי על מיגוון גדול של עוגות גבינה. מידע על מבחר הבסיסים, על מבחר המליות הנמסות בפה ועל הציפויים המרהיבים.
 
עוגות בכיף
מאת: תמי סירקיס-אקרמן
בספר זה שפע מרהיב של עוגות יפות וטעימות. עוגות למשפחה ולחברים, לידידים ולילדים, לחגים ולאירועים מיוחדים. בנוסף לעוגות יש בספר אוסף מרשים של עוגיות, מיני פאי, מאפינס וקינוחים נפלאים.
 
ספר הפסטה
מאת: אליזה צ'לי עריכה: רות סירקיס
ספגטי, מקרוני, לזאניה, ריגטוני, פטוצ'יני… מי לא אוהב פסטה איטלקית. הפסטה טעימה, מחירה זול, ובישולה מהיר וקל. אולם היא משמינה… נכון? לא נכון!
 
סלטים עולמיים
מאת: רות סירקיס
בספר זה מבחר גדול של סלטים, מעולים, מכל קצווי העולם: סלטים ישראליים וסלטים בינלאומיים מצרפת ואיטליה, ארצות הברית וארצות הים התיכון, וגם סלטים אתניים - מסלט צנוניות בשומן אווז ועד מטבוחה.
 
מטעמי ישראל
מאת: פסקל פרץ-רובין
המטבח הישראלי מורכב ממאכלי העדות הרבות, שהגיעו לכאן מכל רחבי תבל. הן הביאו איתן את המאכלים של ארצות המוצא שלהן, בגירסתם הכשרה, המותאמת למטבח היהודי. בספר ניתן למצוא מתכונים ממזרח אירופה, מיוון ומצרים, צפון אפריקה וכורדיסטן, עיראק וטורקיה.
 
מטעמי המזרח
מאת: קלודיה רודן
המחברת, קלודיה רודן, נולדה וגדלה בקהיר, ובה ספגה את המנהגים ואת התרבויות של העולם הערבי ושל הקהילות הנוספות היוצרות את החברה המזרח-תיכונית – ארמנים וקופטים, יהודים ואירופים. היא עזבה את מצרים והשלימה את לימודיה בפריס ובאנגליה והרבתה לנסוע באירופה ובאמריקה הדרומית. למדה אמנות בלונדון והציגה תערוכות מספר של יצירותיה, שבהן היא מנסה לבטא את ססגוניותו התוססת של המזרח התיכון.
 
מהמיקרוגל בהנאה
עריכה: רות סירקיס
מהמיקרוגל בהנאה - מדריך רב ערך לאירוח ברוח הזמן. אם אתם בשלנים האוהבים לארח ומעוניינים להפיק את המירב ממכשיר המיקרוגל שברשותכם - הספר נועד לכם!
 
מהמטבח בקלי קלות
מאת: רות סירקיס
לבשלנים, שאין להם זמן לבשל, מגיש הספר מהמטבח בקלי קלות שפע של מאכלים טעימים, יפים וקלים. מאכלים שאפשר להכין בזמן קצר. במספר קטן של שלבי הכנה ובחיסכון בכלים. מאכלים שעשויים ממצרכים טריים או מוצרי נוחות הנמצאים במרכולים ובקניונים.
 
מבשלים על השולחן
מאת: אנג'ליקה איליס
בישול המתרחש ממש על השולחן מאפשר למארחים להשתתף בארוחה ולא להרגיש כמלצרים הרצים הלוך ושוב מן המטבח אל השולחן. פונדו אירופי ופונדו מהמזרח הרחוק, שאותם מכינים על השולחן, הם הפתרון הקל והנוח לאירוח.
 
מאכלי ירקות
מאת: רות סירקיס
ארצנו מבורכת בשפע ובמיבחר של ירקות משובחים, המגיעים אל השווקים בכל עונה ומרהיבים את העין והחיך. בשנים האחרונות גברה חשיבותם של הירקות בתפריט, לא רק בגלל מחירם הנמוך יותר ממחירי הבשר והעוף, אלא בזכות ערכם התזונתי הגבוה.
 
מאה רטבים לפסטה
מאת: דיאן סיד
מאה רטבים לפסטה מכיל את המתכונים המובחרים ביותר של רוטבי פסטה איטלקיים, והם מוגשים כאן לקוראים ולבשלנים הישראלים. הספר הוא חגיגה לאוהבי הפסטה. הוא מציע רוטבי פסטה נפלאים, קלים להכנה, טעימים ביותר ועשויים ממצרכים הנמצאים בהישג יד ובמחירים סבירים.
 
מהמטבח באהבה
מאת: רות סירקיס
יסודות הבישול וסודות האירוח
מאות מתכונים למשפחה ולאורחים
ספר - שהוא בית-ספר לבישול מעולה

תמונות צבע מרהיבות * חומר רקע רב ומעניין * טבלת תבלינים * אפייה מוצלחת וקישוט עוגות * הדרכה מפורטת לתכנון וארגון מסיבות, ארוחות חגיגיות ואירוח קל.
 
פפריקה, ככה מבשלים ההונגרים
מאת: רות סירקיס ויוסף לפיד
כופתאות מרקדות בסירים לצלילי מוסיקה צוענית סוערת: הספר "פפריקה" מביא אל השולחן את המטבח ההונגרי המהולל כפי שיוסף (טומי) לפיד זוכר אותו - בנוסטלגיה מתובלת בהומור - וכפי שרק רות סירקיס מסוגלת להתאים אותו לתנאים הישראליים מבחינת המרכיבים, האקלים והכשרות.
 
ילדים מבשלים
מאת: רות סירקיס
עשרות מתכונים לילדים ועל ידי ילדים. עשרות מאכלים טעימים למסיבות כיתה, ולחגיגות יום-הולדת לפיקניקים, לארוחות משפחתיות וליום-האם.
 
חגיגה צמחונית
מאת: פיליס גלזר
פיליס גלזר הייתה בין הראשונות בארץ שכתבה אודות אוכל בריא ואוכל צמחוני. בספר חגיגה צמחונית יש הרבה מתכוני ירקות, ביצים וגבינות, דגנים וקיטניות, אגוזים וגרעינים. עם דגש על קמח מלא ואורז מלא. בקיצור כל מה שחשוב לאכול. ממצרכים אלה אפשר להכין, לפי המתכונים שבספר, מאכלים טעימים וכן לחמים מלאים, עוגות ועוגיות וארוחות מהנות. כולם מוסיפים מוסיפים לנו בריאות.
 
הרזיה נעימה
עריכה: רות סירקיס
כמאתיים מתכונים להרזיה נעימה, מתכונים טעימים, יפים וקלים להכנה. מתכונים למנות ראשונות, סלטים, מרקים, מנות עיקריות, כריכים, ירקות, קינוחים, עוגות ומשקאות. בכל מתכון נתון גם ערכו הקלורי.

יש בספר גם תכניות מפורטות להרזיה נעימה עם תפריטים מלאים לכל אחד מימי השבוע. תפריט שבועי של 1000 קלוריות ליום, של 1200 קלוריות ליום, של 1500 קלוריות ליום ושל 1800 קלוריות ליום.
 
המטבח הסיני
מאת: רות סירקיס
בספר זה מסבירה רות סירקיס את יסודות המטבח הסיני, שהוא מטבח מרתק ומקסים, צבעוני ומגוון מאוד.

המתכונים הרבים שבספר הם ממחוזות סין השונים: קנטון, סצ'ואן, שנחאי ופקין".
 
הבישול ההודי
עריכה: רות סירקיס
בספר זה ניתן מבחר מתוך עושר האפשרויות של המטבח ההודי, וכן הסברים על החומרים המיוחדים, התבלינים העיקריים, טכניקות הבישול והרכבת הארוחות.

כל מי שרוצה להעשיר את מטבחו במאכלים ומעדנים בעלי טעם אקזוטי, חדש ומרענן, ימצא כאן שפע רעיונות והצעות, מלווים בצילומי צבע מרהיבים.
 
בישול עם יין
עריכה: רות סירקיס
יין טוב ואוכל טוב הולכים יחד. יין הוא המלווה האידיאלי לארוחה והוא גם משפר את המאכלים בזמן הבישול. הוספת יין לרוטב, למרק, למישרה, לתבשיל ולקינוח מעלה את רמת הבישול ואת איכות האוכל.
 
בישול לשניים
עריכה: רות סירקיס
כל מי שמנסה להקטין מתכונים שנועדו ל- 4-5 סועדים על ידי שינוי הכמויות ומשך הבישול, יודע עד כמה חסר בשוק ספר כגון זה, המתייחס לשנים בלבד: הכמויות נכונות, הגישה חסכונית ויעילה, והתוצאות נפלאות.
 
איטליה במטבח שלך
מאת: שולה מוזס
הספר איטליה במטבח שלך מביא את איטליה, על טעמיה וניחוחותיה למטבח הישראלי הכשר.
 
אפיה מעולה
עריכה: רות סירקיס
בספר אפייה מעולה ניתנים שיעורים ומתכונים להכנת מבחר רב של עוגות מצוינות, ממיטב הקלאסיקה של האפייה הביתית והמקצועית. החל בעוגות ספוג בסיסיות דרך עוגות שמרים, עוגות שוקולד, עוגות גבינה, פחזניות (פרופיטרולים), טארטים ממולאים פירות, עוגות בצק עלים, עוגיות רבות ועוד.
 
בישול ים תיכוני
מאת: קלודיה רודן
חלק נכבד מהתענוג שבשהייה בקרבת הים התיכון, נובע מהאפשרות ליהנות ממאכליו הנפלאים של האזור - פירות וירקות עזי טעם וניחוח שהבשילו בשמש, טעמיהם הפשוטים והטבעיים של דגים ובשר שניצלו על אש פתוחה, שילובים אקזוטיים של עשבי תיבול טריים ותבלינים מגוונים.

 


 
  חזור לדף ראשי  
 
Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר