קאסה בלה – ביסטרו ובר איטלקי במרינה של הרצליה
- Rafi Sirkis
- 9 באפר׳
- זמן קריאה 2 דקות
במרינה של חוף הים בהרצליה נפתחה מסעדה חדשה בשם קאסה בלה. זוהי מסעדה איטלקית המגדירה את עצמה גם ביסטרו וגם בר. המקום מציע מטעמים מהמטבח האיטלקי המסורתי ומשתדל לשלב במקום גם אווירה ים-תיכונית.

חלק מהמסעדה מאפשר ישיבה בחוץ, ליהנות ממראה התרנים של הספינות במרינה ולהרגיש את הבריזה, ואנחנו ישבנו בחלק הזה. את המסעדה הקימו בני הזוג שולי קוסטונוביץ' ואבנר האפט. הם מגיעים מרקע חיי הלילה של תל אביב. השף אלכס פוזניאק, שהוא בוגר תדמור, ובעבר ניהל את מטבח מסעדת אוליברי, אחראי על המטבח והוא מקפיד להשתמש בחומרי גלם טריים ואיכותיים.
בעזרתו של אבנר האפט בנינו ארוחה מגוונת מתוך התפריט העשיר והמפורט של המסעדה:
מתוך שבע המנות הראשונות המוצעות בתפריט בחרנו בשתיים:

פוקאצ׳ה קאסה …32 ₪
על מגש מלבני הגיעה מהטאבון פוקאצ׳ה מוארכת וחמה. ליוו אותה צלחתיות עם חמאה, שיני שום קונפי, טפנאד של זיתי קלמטה וסלסה של עגבניות.
הפוקאצ'ה הזו ליוותה אותנו לכל אורך הארוחה.
צילומים: רפי סירקיס .

סביצ׳ה דג... 72 ₪
מנה ראשונה נוספת כללה קוביות דג אנטיאס נא, שהוגש עם רוטב הבית. מעליו היו מלפפון ,עגבנייה ומנגו חתוכים לקוביות וכן עשבי תבלין קצוצים כמו כוסברה, נענע, ופטרוזיליה. ובנוסף היו פיסות בצל סגול, בצל ירוק וצ׳ילי .
מתוך חמישה הסלטים שבתפריט בחרנו:

סלט בוראטה …73 ₪
אחת הדוגמאות ליצירתיות של השף היא השימוש בגבינת בוראטה: בוראטה היא כדור גבינה לבן בוהק, בגודל של אגרוף, בערך. הכדור הלבן מוגש בצלחת גדולה כשהוא מוקף בפלחי עגבניות שרי צבעוניות ועלי בזיליקום גדולים בצל, ארוגולה וטפנד זיתים. כשחותכים את הכדור מגלים שיש בתוכו רוטב לבן של גבינה ושמנת. אנחנו אכלנו את הבוראטה עם נגיסות מהפוקצ'ה ועם פלחי העגבניות שמתחתיה.
ועכשיו הגיע הזמן לדגום את מנות הפסטה של המסעדה.

מתוך פרק ה"מיוחדים" אנחנו בחרנו:
אנילוטי מסקרפונה …78 ₪
שהם כיסני בצק מרובעים ממולאים בגבינת מסקרפונה ונתונים ברוטב חמאה. יחד איתם מגיעים עלי תרד ירוקים, זיתי קלמטה שחורים ועגבניות שרי אדומות .
מתוך פרק הפסטות הטריות אנחנו בחרנו:

לזניה בשרית ...81 ₪
המנה הגיעה במחבת לוהט ובו דפי לזניה עם רוטב הבית פומודורו ראגו. ומעל הכל – גבינות מותכות.

יש בתפריט שמונה מנות עיקריות
הן כוללות סטייקים, שניצל, ודגים בתנור. אנחנו בחרנו
פיש אנד ציפס...82 ₪
המנה כוללת רצועות דג אמנון מצופות בפירורים מוזהבים ומטוגנו בטיגון עמוק. הן מגיעות על כמות נדיבה של צ'יפס דקיק שגם הוא טוגן בטיגון עמוק. את המנה מלווים שני גביעי מתכת ובתוכם שני מטבלים מצוינים.

מתוך פרק הקינוחים אנחנו בחרנו שניים:
פאי לימון... 45 ₪
זה קינוח של שכבות מרנג וקרם לימון, מכוסה בפירורים אפויים טעימים ומעליו קישוט של קרם שעליו פיסת זהב.

כדור גלידה....10 ₪
בקערית עגולה הגיע כדור נדיב של גלידת ווניל, שהיה טעים מאוד.
הטאבון שבמסעדה משמש לאפיית פיצות מעניינות וגם למאפים מתוקים ממולאים בשוקולד,
אבל יש גבול כמה מאכלים אפשר לטעום בביקור אחד ...
מהבר העשיר של המסעדה אפשר לקבל
קוקטיילים קלאסיים, קוקטיילים הקאסה ב-54 ₪ בלבד,
שפריצים ב- 48 ₪ בלבד.
ובגזרת האלכוהול אפשר למצוא מגוון סוגי:
וודקה/ ג'ין/ טקילה/ רום/ וויסקי/ ערק/ קוניאק/ רום/ דג'סטיף/ ועוד...
כתובת:
רחוב השונית 2, הרצליה
המקום נמצא בשורת המסעדות הפונות למעגן הסירות שבמרינה
שעות פעילות
המקום פועל 7 ימים בשבוע מ 12:00 עד חצות
לפרטים והזמנות:
אבנר האפט : 050-681-6580
We provide Assignment writing service for courses like; IT assignments, MBA assignments, Networking assignments, Computer Science assignments, Projects, Dissertations, Thesis, and Research papers.