קונדיטורית BECKS היא קונדיטוריה חדשה ומעניינת. היא מתמחה בדברי מאפה צרפתיים ואיכותיים, העשויים מחומרי גלם טובים ובשיטות הכנה מקצועיות ביותר. הקונדיטוריה, וביתר דיוק הפטיסרי - בגלל ההשפעה הצרפתית - מציעה מבחר של עוגות ראווה, עוגות מסורתיות ולחמים מפנקים.
בעלי הקונדיטוריה הם אח ואחות. האחות בר בק היא הקונדיטורית. היא זאת שמפיקה ממטבחה את כל המאפים היפים והטעימים. אחיה, יהב בק, הוא האחראי על השיווק. וזה מה שהופך את הקונדיטוריה הזו לכל כך מיוחדת. השיווק נעשה על ידי משלוחים עד הבית, באמצעות הזמנות הנעשות דרך אתר.
בר בק היא קונדיטורית וגם שפית כבר יותר מ-10 שנים. היא מתמחה כעת בקונדיטוריה צרפתית, אבל בעברה עבדה במסעדת רפאל של השף רפי כהן, במסעדת רביבה וסיליה ועוד.
יהב בק אחראי על הצד התפעולי, על השיווק ועל המיתוג של Becks. הוא עוסק ביזמות בתחום הקולינריה ובעבודה עם אחותו. הוא אחראי על האריזות היפות והמיוחדות בהן מגיעים העוגות והמאפים אל בתי הלקוחות.
הזמנו את בר ויהב לביקור אצלנו והם הביאו מבחר מוצרים להתרשמות:
בייגל פומפרניקל
הבייגל האמריקאי הקלאסי שמקורו דווקא ביהדות מזרח אירופה, בגרסת מחווה לטעמי לחם הפומפרניקל הגרמני.
הבייגל עשוי שיפון, קקאו ומולסה, בעל חמיצות וטעם עמוק ועשיר. שילובו עם גבינת שמנת וסלמון מעושן, יוצרים בייגל סלמון קסום ומנחם.
אנחנו העברנו את הבייגל'ס האלה דרך הטוסטר אובן, וזה שיפר מאוד את טעמם.
בריוש פולנטה
בצק הבריוש הרך והחמאתי אשר מקורו בקולינריה הצרפתית, החל בתור הלחם הקדוש של הכנסייה והתגלגל בדרך לאינספור מתכונים שהגדירו אותו והפכו אותו לגרסה אותה אנו מכירים ומכינים עד היום.
הבריוש של בקס מורכב משש לחמנית בריוש הצמודות זו לזו. בכל לחמנייה יש מלית פולנטה העשויה מחית תירס טרי. על המאפה מלמעלה יש ציפוי של גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו, המיושנת 36 חודשים, והיא נותנת לו טעם עמוק ביותר.
גם את המאפה הזה אנחנו חיממנו בטוסטר אובן והחימום שיפר מאוד את טעמו.
₪75.00
שטולן
שטולן היא עוגת חג המולד גרמנית מסורתית, שהתפתחה מלחם מתוק בסיסי ביותר .במסורת חג המולד יש לכל מדינה באירופה את הלחם המתוק והקלאסי שלה.
הקונדיטוריה הגרמנית רוחשת אהדה רבה לפירות היבשים ומשלבת אותם רבות בקינוחיה.
₪110.00
בלאק פורסט
בר אומרת על עוגה זו: "העוגה היא טייק אוף על עוגת היער השחור הקלאסית המגיעה היישר מגרמניה. העוגה מבוססת על ספוג שוקולד, דובדבנים חמצמצים, קצפת וקירש (ליקר דובדבנים). מקור העוגה הוא בחבל היער השחור שבדרום גרמניה. בגרמנית נקראת העוגה: Schwarzwälder Kirschtorte ובתרגום לעברית: עוגת דובדבנים של היער השחור.
עוגה זו הפכה לפופולארית מאוד ברחבי העולם, ונוצרו לה גרסאות רבות למדי אשר חלקן שונה לגמרי מן המקור. לקחנו את הקלאסיקה המוכרת ושינינו את עיצובה למודרני."
₪250.00
פיינט מונט בלאן
מונט בלאן הינו קינוח איטלקי קלאסי מאיזור פיימונטה אשר נוצר במאה ה-19 ונקרא על שם הרי המונט בלאן המושלגים עקב דמיון הקינוח להר מושלג.קינוח זה כולל מחית ערמונים ממותקת בצורת ורמיצ'לי (אטריות דקיקות) בשילוב עם שמנת מוקצפת.
עד ליצירת המונט בלאן, נאכלו הערמונים במדינות שונות באירופה בעיקר במנות מלוחות ולא שולבו בקינוחים כלל. אבל קינוח זה צבר פופולריות כאשר צרפת, בירת הפטיסרי, אימצה את הערמונים לחיקה, וכאשר השף פטיסיירים יצרו גרסאות חדשות ומפתיעות ל"מונט בלאן" לאורך השנים.
את הקינוח הזה העבירה בר לקופסת קרטון בנפח של פיינט אחד שזה בערך חצי ליטר.
₪62.00
עוגיות מדלן יוגורט ודבש
עוגיות מדלן הן עוגיית חמאה מסורתית המגיעה מחבל אלזאס לוריין שבצרפת. מקור העוגייה נקשר במספר סיפורי אגדות שמי מהן היא הנכונה טרם ידוע. אך המשותף לכולן הינו דמות מרכזית בשם מדלן עליה קרויה העוגייה.
בצרפת נראה אזכור רשמי ראשון למדלן במאה ה-18. לעוגייה צורת קונכיה באופן מסורתי הנובעת מהתבנית בה אופים אותה. היא מתאפיינת בטעם חמאתי עשיר ומרקם אוורירי.
₪61.00
להלן קישור לאתר של BECKS עם העוגות, הלחמים, המאפיה והקינוחים.
פרטי קשר נוספים:
מוקד טלפוני: 077-676-8670
וואטספ עסקי: 053-4547375
תיבת מייל: sales@becksgroup.co.il
שעות פעילות:
יום א׳– 09:00-15:00
ימים ב׳- ה׳-09:00-19:00
יום ו'-09:00-15:00
יום ש'- מענה בצ'אט אונליין תוך 3 שעות
טירמיסו זביון ברנדי של בר בק
מתכון ל- 5 מנות מכובדות
מצרכים
שוקולד מריר עדיפות לאחוזי קקאו גבוהים-לקישוט
בישקוטי - חבילה
קפה(אספרסו/נמס/קפה מועדף אחר)-לטבילת הבישקוטי
ברנדי / קלואה (ליקר קפה) / בייליז או ליקר אחר מועדף בגוון טעם דומה
4 חלמונים
50 גרם סוכר לבן
50 גרם שוקולד לבן
200 גרם שמנת מתוקה
120 גרם גבינת מסקרפונה
אופן הכנה:
בקערה מתאימה לחימום בקוטר שגדול מקוטר הסיר שמים חלמונים, סוכר לבן ו-4 כפות (כ-35-40 גרם) מהליקר הנבחר.
ממקמים קערה מעל סיר מים רותחים, יש לוודא כי תחתית הקערה אינה נוגעת במים, המטרה הינה בישול בחימום ע"י אדי המים.
טורפים את תכולת הקערה ללא הפסקה עד לקבלת מרקם מוקצף וסמיך, תהליך הלוקח כ-3-5 דקות.
מורידים מן האש ומשלבים פנימה את השוקולד הלבן כשהזביון עוד חם.
בקערה נפרדת מקציפים שמנת מתוקה עם מסקרפונה למרקם יציב ומקפלים עם תערובת הזביון עד לתערובת אחידה.
להגשה:
טובלים בעדינות עוגיות בישקוטי באספרסו חמים וממקמים בתחתית כלי ההגשה, מכסים עם מוס הזביון וכך בונים כמה שכבות.
מסיימים בגירור שוקולד מריר לקישוט.
ניתן לשדרג עם דובדבני אמרנה, שקדים קלויים או כל תוספת אחרת שמשתלבת לטעמכם.
Commentaires